Μας ελάτε σε επαφή με
Helen Peng

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618188624086

WhatsApp : +8618188624086

MC Motor Technology Co., Ltd.

Περισσότερη καινοτομία, περισσότερο κίνητρο

  • MC Motor Technology Co., Ltd.
  • MC Motor Technology Co., Ltd.
  • MC Motor Technology Co., Ltd.
  • MC Motor Technology Co., Ltd.
Κύρια Αγορά: Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες ΜΗΧΑΝΉ MC Αριθμός Υπαλλήλων >100
Ετήσιες πωλήσεις 20000000-30000000 Ιδρύθηκε Έτος 2016
Εξαγωγή pc 50% - 60%
Εισαγωγή

Η Co. τεχνολογίας μηχανών MC, ΕΠΕ είναι επιχειρήσεις μιας κορυφαίες υψηλής τεχνολογίας που εστιάζει στο σχέδιο, την έρευνα και την κατασκευή των μόνιμων μηχανών μαγνητών υψηλής ταχύτητας νέας γενιάς, οι οποίες χρησιμοποιούνται ευρέως σε βιομηχανικό, γεωργία, μεταλλεία, υπηρεσία κτηρίου, αυτοκίνητες και άλλες νέες αναδυόμενες βιομηχανίες νερό-επεξεργασίας.

Τα τελευταία χρόνια, η μηχανή MC οδηγεί μια σειρά τεχνολογικών καινοτομιών, και τα γίνοντα αξιοπρόσεκτα επιτεύγματα, περιλαμβάνουν:

  1. Λαμβάνει τα παγκοσμίως διατηρημένα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας για περίπου εκατό βασικές τεχνολογίες, οι περισσότερες από τις οποίες έχουν εφαρμοστεί επιτυχώς στις μηχανές μας
  2. Πραγματοποιημένος περισσότερες από 50 νέες σχεδιασμένες μηχανές υψηλής ταχύτητας ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ από 8KW σε 200KW, 5000rpm σε 24000rpm, τα οποία έχουν την πολύ υψηλότερη αποδοτικότητα, την πυκνότητα ισχύος, την αξιοπιστία και το μικρότερο ελαφρύς μεγέθους & από άλλη παρόμοια μηχανή ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΎ.
  3. Οι μορφές ωριμάζουν τις γραμμές παραγωγής και οι επαγγελματικές & άριστες ομάδες της διαχείρισης, Ε&Α, μάρκετινγκ και πωλήσεις, λαμβάνουν την πολύ καλή φήμη από τους πελάτες μας κόσμος-ευρέως.

Η ΜΗΧΑΝΉ MC έχει QC διεθνών προτύπων το σύστημα διαχείρισης για να σιγουρευτεί ότι κάθε διαδικασία παραγωγής συμμορφώνεται αυστηρά με ISO9001-2015.

 

Η ΜΗΧΑΝΉ MC όχι μόνο παρέχει τις μηχανές, αλλά και αναπτύσσει τις προσαρμοσμένες λύσεις που μπορούν τέλεια να λειτουργήσουν με άλλες εγκαταστάσεις που εδρεύουν στις απαιτήσεις των πελατών μας. Η κλήση ή μας στέλνει μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με τις απαιτήσεις σας, θα ήμαστε τιμή για να συζητήσουν περαιτέρω περισσότερες λεπτομέρειες.

Ιστορία

* Τον Οκτώβριο του 2016, Co. τεχνολογίας ΜΗΧΑΝΏΝ MC, ΕΠΕ έδρα Shenzhen που καθιερώνεται

Κίνα MC Motor Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

* Το Νοέμβριο του 2016, υποκατάστημα της Σαγκάη ΜΗΧΑΝΏΝ MC καθιερώνει

* Απρίλιο-Οκτώβριο 2017, πρώτη σειρά μηχανής συμπιεστών υψηλής ταχύτητας (45KW-200KW, 12000RPM) που προωθείται επιτυχώς

* Το Νοέμβριο του 2017, πρώτη σειρά μηχανών υψηλής ταχύτητας που χρησιμοποιούνται στο λεωφορείο της EV (7.5KW-20KW, 24000RPM) που προωθείται επιτυχώς

* Τον Απρίλιο του 2018, πέρασε την ακρόαση εργοστασίων ISO9001-2015

* Το Μάιο του 2018, διεθνές τμήμα πωλήσεων που καθιερώνεται στην έδρα Shenzhen, πρώτο βήμα για να αναπτύξει την παγκόσμια αγορά

* Το Μάιο του 2019, πέρασε την ακρόαση ISO14001: 2015

* Το Σεπτέμβριο του 2019, περνά την ακρόαση εργοστασίων IATF16949

* Τον Οκτώβριο του 2019, πρώτο 20KW, 60000RPM παρουσιάζει στη δίκαιη, λαμβανόμενη μεγάλη προσοχή Comvac του 2019 μας από τους σφαιρικούς πελάτες

* Τον Ιανουάριο του 2020, κλάδος της Ευρώπης ΜΗΧΑΝΏΝ MC που καθιερώνεται στην Ιταλία

 

 

Υπηρεσία

 

Co. ΕΠΕ εστίαση τεχνολογίας ΜΗΧΑΝΏΝ MC όχι μόνο στην ανάπτυξη και τον κατασκευαστή μηχανών, αλλά και η προσφορά οι λύσεις πελατών μας σε ολόκληρα τα οδηγώντας συστήματα στα προγράμματά τους.

 

Στα προηγούμενα 4 έτη, η ΜΗΧΑΝΉ MC παρέχει επιτυχώς σε περισσότερες από 150 οδηγώντας λύσεις τις μηχανές ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΎ υψηλής ταχύτητας μας που χρησιμοποιούνται στις διαφορετικές εφαρμογές, όπως η βιομηχανία (φυγοκεντρικοί συμπιεστές υψηλής ταχύτητας, αντλίες, αξονικοί ανεμιστήρες, στρόβιλοι, στεγνωτήρας ψεκασμού, εξαεριστήρες, πρόγραμμα επεξεργασίας λυμάτων), νέα ενεργειακά οχήματα (σύστημα φρένων, σύστημα κυττάρων καυσίμου υδρογόνου, σύστημα αερόψυξης), ιατρικά (εξαεριστήρας/resparator), γεωργία (μηχανή κηφήνων) και ούτω καθεξής.

 

προσφέρουμε:

1) 5KW-4.5MW, μόνιμες μηχανές μαγνητών 3000-30000RPM και γεννήτριες

2) αντιστοιχημένο VFD (αναστροφέας)

3) Σύστημα ψύξης/σταθμός

4) Σύστημα διαχείρισης σύννεφων IoT

5) Προσαρμόστε τις διαφορετικές μηχανές υψηλής ταχύτητας βασισμένες στις διαφορετικές απαιτήσεις

 

Μετά από την υπηρεσία πωλήσεων:

Έχουμε την εξουσιοδότηση μηνών 12-24 για τις όλα μηχανές/το σύστημα αερόψυξης ελεγκτών μας

Μηχανή/ελεγκτής/διόρθωση αερόψυξης

 

Υπηρεσία αποστολής:

Μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας για να τακτοποιήσουμε την παράδοση φορτίου τους από Shenzhen σε άλλες χώρες αεροπορικώς τη θάλασσα, και το τραίνο. Ή από τη σαφή από σπίτι σε σπίτι υπηρεσία όπως DHL, UPS, FEDEX, TNT τόσο επάνω.

 

Για όλες τις έρευνες, θα απαντήσουμε εσείς σε 8 ώρες στις εργάσιμες ημέρες, και σε 24 ώρες στις διακοπές

 

Η ομάδα μας

Είμαστε επαγγελματική ομάδα

Έχουμε επαγγελματικό και τεχνικό προσωπικό, έχουμε το τμήμα RD με 7 μηχανικούς, 5 δομικούς μηχανικούς και 3 εξεταστικούς μηχανικούς.

100% τους είναι με το πτυχίο Μπάτσελορ και 50% των μηχανικών μας έχουν τη μηχανή σχεδιάζοντας την εμπειρία περισσότερο από 10 έτη, και το υπόλοιπο 50% έχει την εμπειρία ετών περισσότερο από 3-5.


Είμαστε νέα ομάδα

 

Ο μέσος όρος ηλικίας της διαχείρισής μας μόνο 35 χρονών, πλήρης του νεανικού και καινοτόμου πνεύματος

Είμαστε αφιερωμένη ομάδα

Εστιάζουμε μόνο μόνο στις μόνιμες μηχανές μαγνητών
Περισσότεροι στρέφονται, καλύτερα προϊόντα

Είμαστε ομάδα με τα όνειρα

Από την ημέρα η ΜΗΧΑΝΉ MC χτίστηκε από 4 των ηγετών managerment μας που μοιράζονται το ίδιο όνειρο, η ΜΗΧΑΝΉ MC έχει στοχεύσει να παρέχει στις καλύτερες μηχανές πελατών την υψηλότερη αποδοτικότητα.

Πράσινα προϊόντα, ενέργεια - αποταμίευση, καλύτερη γη διαβίωσης!